prins architectuur & interieur is een klein bureau dat zich richt op het vormgeven van de omgeving van de mens. De architectuur die prins architectuur realiseerd voelt als een comfortabele trui, geheel op maat gemaakt.

De prins van prins architectuur & interieur In 2009 is het bureau opgericht door Danielle Roelofs Prins. Haar achtergrond als bouwkundig ingenieur en studie architectuur aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam, maken haar een architect die weet wat het vak inhoud. In dienst van landelijk opererende architectenbureaus heeft zij ruime ervaring opgedaan met het uitwerken, ontwerpen en begeleiden van projecten in verschillende sectoren, in alle te doorlopen fasen van zowel nieuwbouw, verbouw, uitbreiding, renovatie als restauratie.

Vanuit het niets iets creeren waar je in kunt verblijven is elke keer een uitdaging. Thema's als o.a. zicht, daglicht, duurzaamheid zijn thema's die regelmatig terugkomen in de ontwerpen. Nieuw is fantastisch, maar een zwak heeft ze voor het oude. Gepassioneerd en met respect voor het bestaande ontwerpt ze aan oudere karakteristiek panden.

Bij de aanpak van een werk is Danielle graag het spin in het web van initiatief tot oplevering, waarbij het begeleiden, ondersteunen of geheel ontzorgen van u als opdrachtgever als een serieuze taak wordt gezien.

Transparatie,een persoonlijke benadering en goed contact met u als opdrachtgever staan hoog in het vaandel. Samen maken we wat moois...